STREET TREATS
ICE AND MORE

Wij zijn te bereiken op nr: 0622480481

Even voorstellen....

Wij zijn STREETTREATS.NL uit Geldermalsen, dit bedrijf heeft zijn oorsprong in 2005, en is opgericht door de huidige eigenaren Theo en Carlinda Termeer.

Met heel veel passie zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in gemeente West Betuwe en directe omgeving, maar ook landelijk timmeren wij al aardig aan de weg.

Een van onze doelstellingen is het verkopen van kwalitatief echt goed schepijs dat bovendien op een eerlijke en ambachtelijke manier wordt gemaakt. Hiermee zijn wij uitgekomen bij de lokale ijsmakerij WILCO AMBACHTELIJKIJS uit het pittoreske stadje Buren (GLD.) Van hun eigen koeien maakt de vrouw des huizes op een werkelijk niet te evenaren manier ambachtelijk schepijs dat in de omgeving inmiddels een begrip is geworden. Dit alles uiteraard volgens de nieuwste technieken en volgens de richtlijnen vastgelegd in de hygiënecode van de NVWA.

Verder maken wij vanuit onze "ANNIE" foodtruck ook de nu al overbekende  "Broodje Annie" bestaande uit een broodje hamburger met twee soorten salade (huzaren en rundvleessalade) gebakken aardappels van de plaat met een gekookt ei waarbij de klant na behoefte zelf de diverse sauzen mag toevoegen, als dessert serveren wij voor u gasten dan twee bollen ijs met slagroom en dat alles op locatie.

Uiteraard werkt ook ons bedrijf STREETTREATS volgens deze geldende Hygiëne richtlijnen, zodat u als klant zeker kunt zijn van voedselveilige producten.  

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen